• Apartman Orchidea

  Apartman Orchidea nalazi se u Karasovoj ulici, na desetom katu i prostire se na površini od 62 m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše šest osoba. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice. Francuski balkon s pogledom na more idealan je za jutarnje opuštanje. Apartman je tehnički potpuno opremljen televizorom, kabelskim programima, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost. Ovaj šarmantno i moderno uređen apartman pruža osjećaj mira i ugode.

 • Apartman Talea

  Apartman Talea nalazi se u Kršinićevoj ulici na sedmom katu s dizalom i prostire se na površini od 43 m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše četiri osobe. Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka u sklopu iste prostorije, galerije s bračnim krevetom i kupaonice. Apartman je tehnički potpuno opremljen televizorom, kabelskim programima, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost.

 • Apartman Studio 35

  Apartman Studio 35 nalazi se na glavnoj šetnici Korzu, na četvrtom katu stambene zgrade bez dizala. Prostire se na 40 m2 i pruža udoban smještaj za najviše četiri osobe. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i krevetom na razvlačenje, kuhinje te kupaonice. Apartman je tehnički potpuno opremljen televizorom, kabelskim programima, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji mu pružaju dodatnu vrijednost.

 • Beli Kamik 1

  U neposrednoj blizini centra grada smješten je dvoetažni apartman Beli Kamik 1 koji se nalazi na drugom katu stambenog objekta te je udaljen 300 metara od glavne gradske šetnice Korzo, žile
  kucavice grada u kojoj se odvija glavnina gradskog života. Prostire se na 38 m2 i pruža ugodan boravak za najviše četiri osobe. Na galeriji se nalazi bračni krevet i jedan single krevet, a u dnevnom boravku kauč na razvlačenje. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom te svim potrebnim priborom za kuhanje. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kabinom i perilicom rublja. Posebnu vrijednost stanu daje kompletna tehnička oprema koja uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet i klima-uređaj. Apartman nema vlastiti parking, ali se u blizini nalazi veliki broj javnih parkirališta koja vrše naplatu parkinga.

 • Beli Kamik 2

  U neposrednoj blizini centra grada smješten je dvoetažni apartman Beli Kamik 2 koji se nalazi na drugom katu stambenog objekta te je udaljen 300 metara od glavne gradske šetnice Korzo, žile kucavice grada u kojoj se odvija glavnina gradskog života. Prostire se na 32 m2 i pruža ugodan boravak za najviše tri osobe. Na galeriji se nalazi bračni krevet, a u dnevnom boravku kauč na razvlačenje. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom te svim potrebnim priborom za kuhanje. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kabinom i perilicom rublja. Posebnu vrijednost stanu daje kompletna tehnička oprema koja uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet i klima-uređaj. Apartman nema vlastiti parking, ali se u blizini nalazi veliki broj javnih parkirališta koja vrše naplatu parkinga.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo