fbpx
 • Apartman Orchidea

  Apartman Orchidea nalazi se u Karasovoj ulici, na desetom katu; prostire se na površini od 62m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše 6 osoba. Sastoji se dnevnog boravka s kuhinjom, 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice. Francuski balkon s pogledom na more idealan je za jutarnje opuštanje. Apartman je tehnički potpuno opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost. Šarmantan i moderan pruža osjećaj mira i ugode.

 • Apartman Talea

  Talea apartman nalazi se u Kršinićevoj ulici na sedmom katu s liftom; prostire se na površini od 43m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše 4 osobe. Sastoji se od kuhinje s blagavaonicom, dnevnom boravka u sklopu iste prostorije, galerije s bračnim krevetom i kupaonice. Apartman je tehnički potpuno opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost.

 • Apartman Studio 35

  Apartman Studio 35 nalazi se na glavnoj šetnici Korzu, na 4. katu stambene zgrade bez lifta. Prostire se na 40 m2 i pruža udoban smještaj za max 4 osobe. Apartman se sastoji od 1 spavaće sobe s bračnim krevetom i krevetom na razvlačenje, kuhinje, te kupaonice. Apartman je tehnički potpuno opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji mu pružaju dodatnu vrijednost.

 • Apartman Angela

  Apartman “Angela” udaljen je 2,5 kilometara od strogog centra grada. Nalazi se u prizemlju privatne kuće i prostire se na 60m2. Pruža ugodan boravak za najviše petero ljudi. Sastoji se od dvije spavaće sobe, privatne kupaonice, dnevnog boravka, balkona, blagavaonice i kuhinje koja je u potpunosti opremljena i raspolaže svim potrebnim priborom za kuhanje. Posebnu vrijednost daje kompletna tehnička oprema koja uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet te klima uređaj. Apartman je udaljen desetak minuta hoda do plaže.

 • Beli Kamik I

  U neposrednoj blizini centra grada smješten je dvoetažni apartman “Beli Kamik 1” koji se nalazi na drugom katu stambenog objekta te je udaljen 300 metara od glavne gradske šetnice Korzo koji je žila kucavica grada i u kojemu se odvija glavnina gradskog života. Prostire se na 32m2 i pruža ugodan boravak za najviše tri osobe. Na galeriji se nalazi bračni krevet, a u dnevnom boravku kauč na razvlačenje. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom te svim potrebnim priborom za kuhanje. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kabinom i perilicom rublja. Posebnu vrijednost stanu daje kompletna tehnička oprema koja uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet i klima uređaj. Apartman nema vlastiti parking, ali se u blizini nalazi veliki broj javnih parkirališta koja vrše naplatu parkinga.

 • Beli Kamik II

  U neposrednoj blizini centra grada smješten je dvoetažni apartman “Beli Kamik 2” koji se nalazi na drugom katu stambenog objekta te je udaljen 300 metara od glavne gradske šetnice Korzo koji je žila kucavica grada i u kojemu se odvija glavnina gradskog života. Prostire se na 38m2 i pruža ugodan boravak za najviše četiri osobe. Na galeriji se nalazi bračni krevet i jedan single krevet, a u dnevnom boravku kauč na razvlačenje. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom te svim potrebnim priborom za kuhanje. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kabinom i perilicom rublja. Posebnu vrijednost stanu daje kompletna tehnička oprema koja uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet i klima uređaj. Apartman nema vlastiti parking, ali se u blizini nalazi veliki broj javnih parkirališta koja vrše naplatu parkinga.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo