• Apartman Julia 1

  Apartman Julia 1 se nalazi u ulici Erazma Barčića 2, na 1. Katu bez lifta i prostire se na 40m2. Pruža prostor za ugodan boravak najviše 4 osobe. Apartman ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevnik boravak s kaučom na razvlačenje zajedno s kuhinjom i blagavaonicom, kupaonicu i balkon. Kompletno je tehnički opremljen što uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet te klima uređaj. Apartman je moderno uređen te pruža osjećaj mira i ugode.

 • Studio apartman Julia 2

  Studio apartman Julia 2 se nalazi u ulici Erazma Barčića 2, na 1. Katu bez lifta i prostire se na 30m2. Pruža prostor za ugodan boravak najviše 2 osobe. Apartman ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevnik boravak zajedno s kuhinjom, blagavaonicom i kupaonicu. Kompletno je tehnički opremljen što uključuje televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless internet te klima uređaj. Apartman je moderno uređen te pruža osjećaj mira i ugode.

 • Studio apartman Rina

  Studio Apartman Rina nalazi se u ulici Pomerio na 3. katu stambene zgrade i prostire se na površini od 21m2. Apartman pruža udoban smještaj za max 2 osobe. Ovaj šarmantan i moderno uređen studio apartman opremljen je sa bračnim krevetom, kuhinjom i kupaonicom. Balkon s pogledom na grad idealan je za jutarnje opuštanje. Tehnički potpuno opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji mu pružaju dodatnu vrijednost.

 • Studio apartman InCenter 2

  Apartman InCenter studio 2 nalazi se u centru Rijeke, točnije na Jelačić trgu, na drugom katu apartmanske zgrade i prostire se na površini od 22m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše dvije osobe. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, potpuno namještene kuhinje opremljene svim potrebnim posuđem za kuhanje i vlastite kupaonice. Apartman je potpuno
  opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost. Studio je smješten na početku glavnog šetališta Korzo.

 • Studio apartman InCenter 1

  Apartman InCenter studio 1 nalazi se u centru Rijeke, točnije na Jelačić trgu, na drugom katu apartmanske zgrade i prostire se na površini od 22m2. Apartman pruža udoban smještaj za najviše dvije osobe. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, potpuno namještene kuhinje opremljene svim potrebnim posuđem za kuhanje i vlastite kupaonice. Apartman je potpuno
  opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima uređajem koji pružaju dodatnu vrijednost. Studio je smješten na početku glavnog šetališta Korzo.

 • Apartman Five

  Apartman Five nalazi se u Laginjinoj ulici, u prizemlju stambene zgrade. Prostire se na 48 m2 i pruža udoban smještaj za max 6 osobe. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s krevetom na razvlačenje zajedno s kuhinjom, te kupaonice. Apartman je tehnički potpuno opremljen TV-om, kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem koji mu pružaju dodatnu vrijednost. Apartman je moderno uređen te pruža osjećaj mira i ugode.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo