+385 (0)91 600 6646

O nama

S nama budućnost postaje sadašnjost – nova dimenzija turističke ponude odsad i u gradu koji teče!

Naši apartmani fuzija su modernog interijera i udobnosti u kojima ćete se osjećati kao u vlastitom domu.

Nalazimo se u neposrednoj blizini centra grada, udaljeni svega nekoliko koraka od glavne gradske šetnice Korza.

Izdvaja nas koncept poslovanja kojim vam omogućujemo ugodan prostor za opuštanje te pružamo maksimalnu uslugu kako biste se na svakoj destinaciji odlično proveli.

U odnosu na standardne hotele ističemo se intimnom atmosferom i drugačijom vrstom usluge. Omogućujemo plaćanje smještaja, prijavu boravišta te vas informiramo o pogodnostima boravka u našem smještaju i destinaciji.

Upućujemo vas na razne zanimljive lokacije i događaje, koji će rezultirati ugodnom i toplom uspomenom na naš grad.

Apartmani su smješteni u samom centru grada i široj okolici, a svaki je apartman poseban na svoj način jer brinemo o prostoru u kojem se nalazite s naglaskom na detalje koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Vlasnici nekretnina koji se odluče na suradnju s nama ne moraju se više brinuti oko online rezervacija, oglašavanja, dočekivanja gostiju ili čišćenja. Sve preuzima naš vrijedni tim!

 

Naša priča

Turistička agencija “Virtus upravljanje” nastala je 2016. godine u Rijeci i bavi se poslovanjem nekretnina te pružanjem usluga upravljanja nekretninama na području grada Rijeke.

U početku se sastojala od samo dva člana, no kako je posao tekao sve bolje, stvoren je cijeli tim ljudi koji svakim danom pridonose poboljšanju i rastu posla te se uspješno nose sa svakodnevnom problematikom posla u turizmu. Započevši s radom 2016. godine, glavni cilj bio je pružiti gostima ugodan i moderan prostor za opuštanje, maksimalnu uslugu tijekom njihovog boravka, kako bi se na svakoj destinaciji izvrsno proveli.

S porastom posla javila se ideja o otvaranju integralnog hotela “Molo Longo” kako bi naše usluge postale bolje i prepoznatljivije, a naši gosti što zadovoljniji.