fbpx

Prvi riječki integralni hotel, Molo Longo, predstavlja koncept koji gostima i iznajmljivačima nudi novu dimenziju turističke ponude.

Naša vizija je pružiti maksimalnu profesionalnost i kvalitetu u segmentu privatnog smještaja, a naša misija je svakom gostu omogućiti pouzdan, brz i jednostavan proces rezervacije i prijave u smještajne jedinice, kao i najvišu razinu udobnosti tijekom boravka u odabranoj destinaciji.

team Tim Molo-Longo.

Naši apartmani fuzija su modernog dizajna i ugodnog ambijenta, čime želimo postići da se u njima svaki gost osjeća kao kod kuće. Svaki apartman poseban je na svoj način te vjerujemo da će u našoj ponudi svaki gost pronaći prostor koji najviše odgovara njegovim željama ili potrebama, bez obzira odlučite li odsjesti u centru grada ili široj okolici.

U opuštenoj atmosferi našeg ureda, smještenog u strogom centru Rijeke, gostima pružamo uslugu plaćanja smještaja, prijavu boravišta, preuzimanje ključeva te detaljno informiranje o najbitnijim aspektima vašeg boravka u našem gradu: o zanimljivostima, događanjima, uslugama, bitnim lokacijama, pogodnostima...

Vlasnicima apartmana nudimo "full service" uslugu iznajmljivanja apartmana. Odlučite li se za suradnju s nama, više nećete morati brinuti oko rezervacija, oglašavanja, čišćenja, dočekivanja gostiju... Naš profesionalni tim u potpunosti preuzima brigu o vašem smještaju, vodeći brigu o svakom detalju, čime želimo osigurati maksimalnu kvalitetu usluge, zahvaljujući kojoj ćemo dobiti ono što nam je primarni cilj: zadovoljnog iznajmljivača i još zadovoljnijeg gosta.

Naša priča

Uočivši potencijal i ubrzani razvoj Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, mladi poduzetnik Josip Prskalo, 2016. godine, pokreće turističku agenciju Virtus upravljanje. Agencija u svojim početcima nudi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke.

Početna intuicija mladog poduzetnika pokazala se u potpunosti ispravnom, a kroz godinu dana dnevni najam u Rijeci doživio je izniman rast. Kako bi zadovoljili potrebe iznajmljivača i gostiju, agencija kreće sa širenjem i unaprjeđenjem ponude. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo.

team
team

Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalca, koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti koncepta integralnog hotela, a prepoznatljivost brenda Molo Longo sve se više širi. Danas, Molo Longo posjeduje bazu s preko 200 vrhunskih apartmana modernog uređenja u Rijeci i okolici, dok je kroz 2019. godinu kroz naš hotel prošlo 18.000 gostiju.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo