+385 (0)91 600 6646

Paketi usluga

Živite u inozemstvu ili daleko od mjesta gdje se nalazi Vaš apartman ili radite i ne stižete voditi brigu oko apartmana, a želite ga iznajmljivati turistima te imati tim od povjerenja koji će se brinuti za Vaš apartman i za Vaše goste?

Mi pomažemo vlasnicima apartmana da ostvare prihod od svoje nekretnine dok su na putu, u inozemstvu ili na poslu. Umjesto Vas vodimo brigu o gostima, apartmanu i oglašavanju.


Što nudimo vlasnicima apartmana?

  • Kompletna briga o apartmanu koja uključuje booking, čišćenje, mijenjanje, pranje i peglanje posteljine te sitne popravke apartmana
  • Doček gostiju
  • Komunikacija sa gostima: odgovaranje na upite o apartmanu te pružanje svih potrebnih informacija tijekom cijelog boravka
  • Marketing: oglašavanje apartmana
  • Fotografiranje apartmana
  • Dizajn interijera

Izaberite paket usluge koji Vam najviše odgovara i prepustite brigu oko apartmana ili gostiju nama!

PAKET A – Booking
Ne pričate strane jezike, a moderne aplikacije Vam zadaju muke?
Naš vrijedni tim obavlja svu online komunikaciju s gostima te upravlja rezervacijama direktno ili preko prodajnih kanala, ažurira kalendare i brine se o marketingu kako bi Vaš apartman bio što popunjeniji.

PAKET B – Booking i doček gostiju
Doček gostiju u kasnim satima više ne mora biti Vaša briga, a dan ne mora biti planiran prema dolascima gostiju. Na Vama je samo da ostavite apartman čist i uredan.
Paket B nudi potpunu uslugu paketa A. Vršimo prijavu i odjavu gostiju uz dočekivanje gostiju na našoj recepciji gdje će dobiti ključeve i detaljne upute do Vašeg apartmana kao i sve potrebne informacije tijekom cijelog boravka.

PAKET C – kompletna usluga
Potpunu brigu oko apartmana prepuštate nama! Imati nekretninu koja donosi prihod, a koju ne morate ni nadgledati niti se brinuti o njoj nikad nije bilo lakše. Brinemo se o Vašem apartmanu kao da je naš, a Vi primate novac.
Paket C nudi kompletnu uslugu paketa A i B uz čišćenje i održavanje apartmana.


Fotografiranje apartmana i dizajn interijera

Kako biste predstavili Vaš apartman u najljepšem ruhu nudimo Vam profesionalnu uslugu fotografiranja interijera i eksterijera te dizajna interijera po povoljnim cijenama.