Ponudite smještaj

Upravljanje apartmanom

Potrebna vam je pomoć u promociji i vođenju vaših nekretnina? Ne znate gdje i na koji način? Dopustite nam da preuzmemo vaše brige i u potpunosti se posvetimo vašim nekretninama!
U potpunosti brinemo o vašem objektu kroz redovitu kontrolu nekretnina, čišćenje svih prostorija, te vodimo brigu o prijavi i odjavi gostiju.

Iznajmili biste svoj apartman, a nemate vremena brinuti se o gostima? Obratite nam se s povjerenjem i prepustite nama brigu oko vašeg objekta!

Javite nam se na e-mail info@molo-longo.com. Na vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku!


Deponiranje ključa

Predstavljamo vam novu vrstu turističke usluge, od sada dostupnu i u Rijeci!

Usluga deponiranja ključeva namijenjena je prvenstveno vlasnicima turističkih objekata koji nisu u mogućnosti obavljati usluge prihvata gostiju, odnosno check in-a.
Vlasnik turističkog objekta koji se odluči na uslugu deponiranja ključa, osim ispraćaja gosta do smještajne jedinice, dobiva i kompletnu uslugu:

 • popunjavanja smještaja putem Chanell manager sustava za upravljanje (Rentlio)
 • izdavanje računa gostu
 • redovno vođenje evidencije prometa
 • prijava gosta u sustav e-vizitor
 • besplatno korištenje knjige dobrodošlice u smještajnom objektu
 • cjelodnevna podrška gostu – informiranje gostiju u uredu recepcije radi što ugodnijeg boravka

Postupak deponiranja ključeva i ispraćaja gosta do smještajnog objekta kao i odjava gosta iz objekta, sastoji se od nekoliko koraka:

 • zaprimanje rezervacije
 • komunikacija s gostom do preuzimanja ključeva – slanje predloška s adresom ureda recepcije
 • postupak predaje ključeva gostu (izdavanje računa, unos gosta u sustav e-vizitor, evidencija prometa)
 • upute gostu do samog objekta

Pri odjavi gosta iz smještajne jedinice u dogovoru s vlasnikom objekta, ured recepcije obavještava osobu zaduženu za čišćenje o vremenu izlaska gosta.
Gosti ključeve odlažu u poštanski sandučić pri izlasku iz smještajnog objekta.

Vlasnik smještajnog objekta dužan je izvjesiti ploču kategorizacije s oznakom kategorije na glavnom ulazu u zgradu.


Paketi usluga

Živite u inozemstvu ili daleko od mjesta gdje se nalazi Vaš apartman ili radite i ne stižete voditi brigu oko apartmana, a želite ga iznajmljivati turistima te imati tim od povjerenja koji će se brinuti za Vaš apartman i za Vaše goste?

Mi pomažemo vlasnicima apartmana da ostvare prihod od svoje nekretnine dok su na putu, u inozemstvu ili na poslu. Umjesto Vas vodimo brigu o gostima, apartmanu i oglašavanju.
Što nudimo vlasnicima apartmana?

 • Kompletna briga o apartmanu koja uključuje booking, čišćenje, mijenjanje, pranje i peglanje posteljine te sitne popravke apartmana
 • Doček gostiju
 • Komunikacija sa gostima: odgovaranje na upite o apartmanu te pružanje svih potrebnih informacija tijekom cijelog boravka
 • Marketing: oglašavanje apartmana
 • Fotografiranje apartmana
 • Dizajn interijera

Izaberite paket usluge koji Vam najviše odgovara i prepustite brigu oko apartmana ili gostiju nama!

PAKET A – Booking
Ne pričate strane jezike, a moderne aplikacije Vam zadaju muke?
Naš vrijedni tim obavlja svu online komunikaciju s gostima te upravlja rezervacijama direktno ili preko prodajnih kanala, ažurira kalendare i brine se o marketingu kako bi Vaš apartman bio što popunjeniji.

PAKET B – Booking i doček gostiju
Doček gostiju u kasnim satima više ne mora biti Vaša briga, a dan ne mora biti planiran prema dolascima gostiju. Na Vama je samo da ostavite apartman čist i uredan.
Paket B nudi potpunu uslugu paketa A. Vršimo prijavu i odjavu gostiju uz dočekivanje gostiju na našoj recepciji gdje će dobiti ključeve i detaljne upute do Vašeg apartmana kao i sve potrebne informacije tijekom cijelog boravka.

PAKET C – kompletna usluga
Potpunu brigu oko apartmana prepuštate nama! Imati nekretninu koja donosi prihod, a koju ne morate ni nadgledati niti se brinuti o njoj nikad nije bilo lakše. Brinemo se o Vašem apartmanu kao da je naš, a Vi primate novac.
Paket C nudi kompletnu uslugu paketa A i B uz čišćenje i održavanje apartmana.

Fotografiranje apartmana i dizajn interijera
Kako biste predstavili Vaš apartman u najljepšem ruhu nudimo Vam profesionalnu uslugu fotografiranja interijera i eksterijera te dizajna interijera po povoljnim cijenama.

Budite u toku

Pretplatite se za naš newsletter i na vrijeme saznajte sve novosti i novu ponudu od nas.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo