Pravila privatnosti

Kratki pregled

Molo-Longo.com se zalaže za zaštitu i poštivanje vaše privatnosti.

Ovdje ćete pronaći informacije o zaštiti podataka i praksama koje se koriste na ovoj web-stranici, a posebno:

  • Što su kolačići
  • Koji osobni podaci se prikupljaju
  • Ugrađeni sadržaji s drugih web-stranica
  • Analitika
  • Kako se te informacije upotrebljavaju
  • Naša pravila o dijeljenju prikupljenih informacija
  • Kako štitimo vaše podatke

Što su kolačići?

Na internetu se pojavljuju nove tehnologije koje nam pomažu u pružanju prilagođenih iskustava posjetitelja. Konkretno, radi se o tehnologiji pod nazivom “kolačići”. Kolačiće koristimo kako bi bili u mogućnosti ponuditi vam prilagođene informacije na našoj web-stranici.

Kolačić je podatak kojega web-stranica može poslati vašem pregledniku, koji ga može pohraniti u vašem sustavu. Kolačići nam omogućuju da shvatimo tko je vidio koje stranice, kako bismo imali uvid u to koliko često se posjećuju pojedine stranice i odrediti najpopularnija područja naše web-stranice.

Ovisno o vrsti kolačića koje koristimo, kolačići nam omogućuju da naše web-stranice budu “user-friendly”.

Korištenjem Molo-Longo.com web-stranice prihvaćate korištenje kolačića; ako niste zadovoljni upotrebom kolačića, preporučujemo pregledavanje pomoću privatnog ili anonimnog prozora u pregledniku ili ručnog brisanja kolačića nakon posjeta.

Više informacija o kolačićima potražite na www.allaboutcookies.org (na engleskom). Imajte na umu da Molo-Longo.com nije odgovoran za sadržaj vanjskih web-stranica.

Jednostavno pojašnjenje

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Korištenje kolačića ne znači da vas doslovno pratimo kao osobu.

Ako nam pošaljete e-poštu putem obrasca za kontakt, vaše ime, adresa e-pošte i poruka bit će nam poslani e-poštom (kao što biste očekivali). Te se informacije čuvaju privatno. Mi ćemo te podatke pohraniti u vlastiti sustav e-pošte kako bismo mogli odgovoriti na vašu e-poštu.

Web stranica koristi neke kolačiće, kada pregledavate ovu web-stranicu, kako bi vam se osigurao pravilan rad ove web-stranice, a također nam pomažu da poboljšamo vaše iskustvo prilikom pregledavanja.

NITI JEDNA INFORMACIJA KOJU PRIKUPIMO PUTEM KOLAČIĆA VAS NE PREPOZNAJE KAO POJEDINCA – SVE JE U POTPUNOSTI ANONIMNO.

Ugrađeni sadržaji s drugih web-stranica

Objave na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video sa YouTubea). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika

Kako bismo pratili aktivnosti na našoj web stranici, koristimo Google Analitiku. Ukoliko se želite isključiti iz praćenja ove vrste, to možete učiniti u postavkama vašeg preglednika.

Kako koristimo prikupljene informacije

Ako ste je odlučili podijeliti s nama, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte kako bismo vas kontaktirali u svrhu odgovora na vašu poruku.

Otkrivanje prikupljenih informacija

Nikad ne otkrivamo i ne dijelimo vaše osobne podatke ni e-adresu s trećim stranama.

Zaštita vaših podataka

Molo-Longo.com koristi sve napore kako bi zaštitio povjerljivost vaših osobnih podataka, ali ne koristimo šifriranje (kao što je SSL) ili vatrozid za povećanu zaštitu informacija na internetu. Ne vjerujemo da osobni podaci koje prikupimo zahtijevaju takvu razinu sigurnosti. Važno je imati na umu da ne postoji “savršena internetska sigurnost”.

Kako nas kontaktirati

Slobodno nam se javite koristeći ovu e-poštu: info@molo-longo.com

Izmjene pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti u skladu s promjenama na samoj web stranici, a koje bi mogle utjecati na osobne podatke koje prikupljamo o vama. Podrazumijeva se da prihvaćate takve izmjene ukoliko nastavite koristiti ovu web stranicu i usluge koje na njoj nudimo. Ukoliko ne prihvaćate takve izmjene, trebali biste prestati koristiti ovu web stranicu i usluge Molo-Longo.com i kontaktirati nas ako želite ukloniti svoje informacije.

VIRTUS UPRAVLJANJE d.o.o. Brajda 10, 51000 Rijeka OIB: 46096970345 Vlasnik: Josip Prskalo